gratis värdering

Bostadsrätt i markplan med eget förråd i trädgården och nära till parkeringsplats.

Simrishamn, Utterstigen 2C

Boarea
62 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
5 208 kr/mån
Slutpris
925 000 kr

Bostadsrätt i markplan med entré åt nordost där det finns en liten stensatt uteplats. Hall med tre garderober och separat klädkammare. Kök med matplats. Badrum med dusch och tvättmaskin. Insynsskyddat sovrum med fönster åt trädgården. Vardagsrum med utgång till stensatt uteplats med markis och liten trädgård med söderläge. Bostaden har parkettgolv i vardagsrum och plastmatta i övriga rum. Badrummet är i originalutförande med våtrumsmatta/tapet. Skyddad trädgård i söderläge anlagd med en mängd fina växter. Eget friliggande förråd. Parkeringsplats i nära anslutning till bostaden.
Bostaden ligger i nära anslutning till busshållplats (stadsbussen är kostnadsfri), idrotts- och simhall och Simrishamns sjukhus. På ca 15 minuters promenad nås centrum och Stortorget med torghandel flera dagar i veckan.
Simrishamn har en aktiv köpmannaförening som värnar om det lokala näringslivet, det finns gott om butiker, caféer, mataffärer, restauranger mm - allt för att kunna ge så bra service som möjligt året runt!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/