Dela på Facebook gratis värdering

Etta med sovalkov, helkaklat badrum och kök. Stensatt uteplats med eftermiddags och kvällssol.

Simrishamn, Tumatorpsvägen 3A

Boarea
39.5 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
2 832 kr/mån
Pris
585 000 kr

Bostadsrättslägenhet om 39,5 m² fördelat på kök med matplats, vardagsrum med sovalkov och utgång till stensatt uteplats och ett helkaklat badrum,
Vardagsrummet har ett mörkbetsat parkettgolv, ljusa väggar och utgång till uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Rymlig hall med laminatgolv i mörkgrått, garderober, städskåp och hatthylla. Det helkaklade badrummet har toalett, tvättställ, badkar med "lejontassar" och två handdukstorkar. Kök med likadant golv som i hallen, diskmaskin, kyl/frys och fönster åt väster där man kan ha ett mindre matbord.
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV. Stabil förening som nyligen installerat solceller. I anslutning till fastigheten finns gratis parkeringsplatser, separat kö till garageplats. Bostaden ligger i nära anslutning till busshållplats (stadsbussen är kostnadsfri), idrotts- och simhall och Simrishamns sjukhus. På ca 10 minuters promenad nås centrum och Stortorget med torghandel flera dagar i veckan.
Simrishamn har en aktiv köpmannaförening som värnar om det lokala näringslivet, det finns gott om butiker, caféer, mataffärer, restauranger mm - allt för att kunna ge så bra service som möjligt året runt!

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Budgivning

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/