gratis värdering

Etta med sovalkov, helkaklat badrum och kök. Stensatt uteplats med eftermiddags och kvällssol

Simrishamn, Tumatorpsvägen 3A

Boarea
39.5 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
2 832 kr/mån
Slutpris
500 000 kr

Bostadsrättslägenhet om 39,5 m² fördelat på kök med matplats, vardagsrum med sovalkov och utgång till stensatt uteplats och ett helkaklat badrum,
Vardagsrummet har ett mörkbetsat parkettgolv, ljusa väggar och utgång till uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Rymlig hall med laminatgolv i mörkgrått, garderober, städskåp och hatthylla. Det helkaklade badrummet har toalett, tvättställ, badkar med "lejontassar" och två handdukstorkar. Kök med likadant golv som i hallen, diskmaskin, kyl/frys och fönster åt väster där man kan ha ett mindre matbord.
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV. Stabil förening som nyligen installerat solceller. I anslutning till fastigheten finns gratis parkeringsplatser, separat kö till garageplats. Bostaden ligger i nära anslutning till busshållplats (stadsbussen är kostnadsfri), idrotts- och simhall och Simrishamns sjukhus. På ca 10 minuters promenad nås centrum och Stortorget med torghandel flera dagar i veckan.
Simrishamn har en aktiv köpmannaförening som värnar om det lokala näringslivet, det finns gott om butiker, caféer, mataffärer, restauranger mm - allt för att kunna ge så bra service som möjligt året runt!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/