gratis värdering

Hörnlägenhet med radhuskänsla, balkong med havsutsikt, flera skyddade uteplatser och två badrum!

Simrislund, Lundegatan 3C

Boarea
146 m²
Antal rum
5.5 rum
Månadsavgift
8 340 kr/mån
Slutpris
600 000 kr

Hörnlägenhet i suterräng med en känsla av att bo för sig själv. Ingång från markplan till bostad med kök, badrum, vardagsrum och två sovrum. Från vardagsrummet nås balkong med havsutsikt och Bornholm i bakgrunden. En trappa ner finns ytterligare ett badrum med dusch, mindre arbetsrum/tv-rum med utgång till trädäck och gräsmatta med söderläge, två sovrum (båda med balkongdörr) och ett generöst förråd. Här nere finns en luft/luftvärmepump som kan ge både värme och svalka.
Hela fem rum gör att det finns gott om plats för en barnfamilj eller den som kanske önskar gott om utrymme för sina barn och barnbarn.
Missa inte denna unika möjlighet att förvärva en bostad i välskötta föreningen Vidablick. En förening som tar hand om sina boende och som underhåller sina fastigheter, allt för att skapa en hållbar och långsiktig ekonomi i föreningen. Grönytorna är generösa i området, man hälsar på alla och hjälper varandra när behov finns för detta. Skola F-3 och barnomsorg finns en kort promenad från bostaden. Nära till havet och fina gång- och cykelvägar utmed kusten. Gångavstånd till centrala Simrishamn och för den som vill åka med den lokala bussen Snurringen finns hållplats ca 600 meter från bostaden. Välkomna på visning!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/