Dela på Facebook gratis värdering

Med en enastående utsikt!

Gamla vattentornet, Kristianstadsvägen 40

Nu ges en unik möjlighet att förvärva en bostad av sällan skådat slag! I det gamla vattentornet "Nappflaskan" finner vi denna exceptionella ägarlägenhet med 360 graders spektakulär utsikt över Ystads stadssiluett, havet och det böljande landskapet. Denna drömbostad spänner över två etagé och 171 mycket välplanerade kvadratmeter.

Tornet, som står på en parkliknande trädgård, ritades av Gerdt Stendahl och med sin udda och höga utformning har den prisade arkitekten Ulf Karmebäck gjort ett enastående arbete med att blåsa liv i denna anrika 12-kantiga och 47 m höga byggnad från 1915. Bakom det handslagna Börringeteglet döljer sig omvandlade bostäder som kombinerar byggnadens historik med en storstadskänsla, där en trendig industriell arkitektur och genomgående gedigna materialval bjuder på något sparsmakat men lyxigt.

Notera att detta försäljningsobjekt är en s.k. ägarlägenhet, vilket har många fördelar! Den får ägas av juridisk person, t.ex. aktiebolag, du bestämmer själv om du vill nyttja ytorna som bostad eller affärslokal och det finns inga restriktioner på att hyra ut hela eller delar till privatperson eller företag. Dessutom hiss till båda våningarna! Som ägare ingår du i en samfällighet som i detta fall är helt lånefri.

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Budgivning

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Mathias Blomberg
Mathias Blomberg
Ansvarig mäklare
/