Vi har hittat hem sen 1956.

Mäklarna Ekström & Co

 

Vi är en mäklarfirma som hjälper alla att hitta hem och sälja dem. Det har vi gjort sen långt innan mäklaryrket fanns. Allt från bostadsrätter till gårdar. På ett sätt är vi lite gammeldags. Eftersom vi varit med så länge har vi samlat på oss mycket kunskap och erfarenhet om fastigheter och byggtraditioner, om bostadsmarknaden och priserna, om aktiva mäklare och nöjda kunder. På ett annat sätt är vi förankrade i samtiden och framtiden. Det är genom vårt intresse för människor och möten, för branschen vi jobbar i och för livet i stort. Särskilt på Österlen, där vi själva bor och har våra kontor. Det har lett oss in i oberoende och givande samarbeten med banker, försäkringsbolag, hantverkare och arkitekter, inredare och stadsplanerare – och vanliga människor som du och jag. Något som mynnar ut i ett brett kontaktnät, massor av objekt och fina möjligheter för oss att hjälpa dig med allt som rör ditt bostadsbyte. Oavsett om du vill uppfylla en galen dröm eller göra en klok investering, sälja till högstbjudande eller bara hitta hem.

Historia

Olof & Josefa Ekström blev 1931 ägare till Köpmangården på Skillinge. Detta efter att Olof bytt till sig fastigheten vid en pissoar i Helsingborg. Det finns många sätt att hitta hem…

1956 startade Stig Ekström sin affärsförmedling i Köpmangården på Skillinge. I samma byggnad … Läs mer

Sponsring & socialt ansvarstagande

För oss är det viktigt att i allmänhet ta ett socialt ansvar. Detta gör vi på flera olika vis. Julklappen går som ett bidrag till någon av alla hjälporganisationer. I samband med varje bostadsaffär, så ombeds våra köpare och säljare att besvara en enkät. För varje svar skänker vi en slant. De senaste åren har våra bidrag gått till Musikhjälpen i P3 och Radiohjälpen.

Som en lokal mäklarfirma känner vi också starkt för bygden och det är viktigt för oss att ge något tillbaka till orterna där vi är verksamma. Vi stödjer ett 20-tal verksamheter i regionen och har valt att främst fokuserat på idrott, gärna med fokus på ungdomar. Vi sponsrar bl.a. YIF handboll, YIF fotboll, Österlens FF (fotboll) och Österlens BTK (pingis).