Daniel Müllern om att smaken är som baken

– Det finns så många ratingfunktioner på nätet, men det är inget som jag bryr mig om. Jo, det är klart att jag tar till mig av kritik om jag känner att något verkligen har blivit fel, men inte om vi har presterat på den nivån vi vill. Vi har ju fått några slängar såsom att ”detta var inte alls vad vi förväntade oss”, men jag förstår inte alltid vad deras förväntningar är. Vi gör alltid vår mat på de bästa råvarorna! Det gör såklart lite ont i själen, men man kan inte tillfredsställa alla. Den bästa kritiken är fortfarande att få stamgäster. Det finns ett par som har varit på Villa Strandvägen tio gånger på ett år. De tycker att det är mysigt att komma hit och käka. Vi har verkligen lyckats skapa en vardagsrumskänsla här.



TEXT: Johan Bentzel | FOTO: Rebecca Wallin Photography

Föregående artikel: Daniel Müllern om sin roll som gastronomisk ledare
Nästa artikel: Daniel Müllern den blodiga olyckan i ”Kockarnas kamp”