gratis värdering

Enplansbostad uppförd 2008 med vattenburen golvvärme, eldstad, carport med elbilsladdare & förråd.

Gyllebo, Rosencrantzvägen 26

Boarea
74 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 446 m²
Slutpris
2 400 000 kr

Inflyttningsklart enplanshus om 74 m² uppfört 2008, beläget i den östra delen av Gyllebo fritidsområde. Mycket väl disponerad med två sovrum, helkaklat badrum och ett allrum med ryggåstak öppet åt matplats och kök. Vattenburen golvvärme och eldstad från Contura. Det finns dessutom en carport med elbilsladdare och ett isolerat förråd om ca 12 m². I anslutning till förrådet finns en utedusch.
Stor trädgård med gräsmatta, uppvuxna träd, stenar, häckar och delvis staket. En del av trädgården har ängsmark för den biologiska mångfaldens skull.
Välskött styrelse och samfällighet som sköter vatten, avlopp och vägfrågor. Området präglas av vackra strövområden, med promenadavstånd till Gyllebosjön med bad och fiske (fiskekort krävs). 15 km till Simrishamn och ca 6 km till havet och Lilla Viks båda golfbanor. 4 km till Waldorfskolan i Rörum.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/