gratis värdering

Omhändertaget gathus i 1½-plan på Brantevik beläget på lugn gata. Garage & skyddad trädgård åt söder

Brantevik, Fartygsgatan 9

Boarea
121 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
514 m²
Slutpris
3 650 000 kr

Letar ni efter ett bekvämt boende på cykelavstånd till Simrishamn? På Branteviks Fiskeläge finner ni detta gathus i 1½ plan med tillhörande garage och skyddad trädgård åt söder. Bostaden har underhållits och moderniserats de senaste åren och erbjuder en lättskött trädgård med uteplatser både med och utan tak. I den skyddade trädgården med söderläge finns en stensatt uteplats delvis under tak, fikonträd, gräsmatta, lavendel, rosor, stockrosor, två silverpäron, odlingsbäddar, zebragräs, ängsblommor mm som ramas in av en skyddande häck. På husets framsida fortsätter stengången från trädgården och kantas av rabatt med perenna växter och mynnar ut i ett trädäck med staket där eftermiddags- och kvällssolen kan avnjutas.
Inne i bostaden finns ett helkaklat badrum med dusch, allrum, ett matrum/sällskapsrum, kök och en tvättstuga. På övre plan finns de båda sovrummen och ännu ett badrum med dusch. Till huset hör ett vidbyggt garage och förråd.

Brantevik är ett av Österlens omtyckta fiskelägen! Här finns havet runt knuten och det genuina äldre fiskeläget med kaptensvillor på ståtliga gator och små pittoreska fiskehus insprängda bland stensatta strädden.
Brantevik har mycket att erbjuda. Vejakåsens badplats och ”Grönets” fina naturområde som sträcker sig ända Gislövshammar. Varje år anordnas "musik under stjärnorna" som erbjuder en rad artister vid olika tillfällen hela sommaren. Detta är ett populärt evenemang där picknick kan medtagas. Simrishamn kan du ta dig via vacker cykel-gångväg utmed kusten. För den sportintresserade kan man boka in sig på dom två paddelbanor.
Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck varför detta hem kommer att bli din nya favoritplats!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/