gratis värdering

Välskött korsvirkeslänga med uteplatser, friliggande garage & förråd - I lugnt naturskönt område!

Södra Lökaröd, Brydestuevägen 3

Boarea
70 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
2 259 m²
Slutpris
2 350 000 kr

På Brydestuevägen 3 finner ni detta välskötta korsvirkeshus på naturnära och avslappnande läge. Funktionellt planerad med gott om förvaring och här finner ni alla moderniteter som ni kan tänkas behöva. Allrum i vinkel med eldstad och utgång till trädäck med söderläge. Badrum med dusch samt ett kök. De båda sovrummen finns på övre plan. Till stugan finns även en skyddad uteplats under tak om ca 15 kvm, ett trädäck med söderläge samt ett friliggande garage med förvaringsutrymme. Ljus trädgårdstomt med skogen som fondvägg.
I närområdet finns fina strövområden utmed Skåneleden, inte långt bort finns Drakamöllans naturreservat, Verkaåns dalgång från Hallamölla till Brösarps norra backar och Glimmebodagården. Svårslagna vyer över sandstäpp i ett varierat landskap. Ett paradis för dig som vill komma nära naturen - perfekt för svamp- och bärplockare med djur och natur runt knuten. Här har ni inte långt till havet i öster, ca 10 -15 minuters bilfärd till Juleboda eller Haväng. För den som inte gillar havsbad finns en 50 meters bassäng i Degeberga. En plats att släppa vardagens stress - kasta av skorna, luta er tillbaka och njut av det fridfulla livet.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/