gratis värdering

Lättskött 1-plans hus- byggbar tomt med på köpet!

Vitaby, Skärbäcksvägen 9 och 11

Boarea
96 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 610 m²
Slutpris
2 350 000 kr

Välkomna till detta lättskötta och fräscha 1-planshus, här är det bara att flytta in! Med på köpet får du även en avstyckad byggbar tomt. Detaljplanen säger att man får lov att bygga ett bostadshus om 200 kvm samt en komplementbyggnad på 40kvm. Välj själv om du vill sälja tomten vidare eller kanske vill du bygga dig ditt drömboende? Befintligt hus är hela 96 kvm väldisponerad yta och fördelas på 4 rum varav 3 sovrum, kök, helkaklat badrum, WC samt tvättstuga. Bra yta med förvaring finns också i pannrum samt garage. Detta är ett funktionellt och enkelt hus att äga- passar såväl permanent som fritidsbooende!

Härliga omgivningar med skog och öppet landskap som är omtyckt av naturälskare. Ca 5 km till Kivik och Vitemölla. Du når även snabbt väg 19 mot Kristianstad eller Malmö/Lund. Ca 5 min bilväg ner till Havängs underbara strand! Service och skola finns i både Sankt Olof och Kivik. I området finner vi även en mängd omtyckta kaféer och restauranger. Vitaby är en levande by som är populär, varmt välkomna!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/