gratis värdering

Renoverad, tillbyggd och underhållen bostad i ett plan med carport, eldstad och trädgård åt söder

Simrishamn, Sandgatan 9

Boarea
112 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
563 m²
Slutpris
3 500 000 kr

Välskött enplansbostad med källare uppförd 1938 på attraktiva Sandgatan. Bostaden har renoverats löpande de 10 senaste åren. Vattenburen frånluftsvärme, eldstad i allrum, kaklade badrum med dusch på båda plan, ny vinkel har byggts till (klinkergolv med golvvärme, sovloft och fönsterpartier åt söder). Nedgången till källaren har byggts in så att det är en del av bostaden. I källaren, som är under hela originalbostaden, finns badrum, tvättstuga, sovrum, pannrum och matkällare. Köket har bevarad originalinredning som är ommålad. Sovrum med garderobsvägg och fönster åt gatan.
Inhägnad trädgård som vetter åt söder med uteplatser, växthus och många perenna växter. Förråd finns vidbyggt på tillbyggnaden.
Läget är lugnt och fridfullt! En kort promenad och ni når centrala Simrishamn med torghandel, mataffär och Tobisviksbadet med campingplats och badstrand. Till strövområdena vid Baskemölla och Bäckhalladalen, med underbar natur, finns det gång- och cykelväg.
Välkommen på visning.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/