gratis värdering

Väl omhändertagen fritidsstuga på naturnära läge

Södra Lökaröd, Genvägen 16

Boarea
50 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 239 m²
Slutpris
1 650 000 kr

På Genvägen 16 finner vi denna väl omhändertagna fritidsstuga på naturnära och avslappnande läge. Stugan med sina ca 50 kvm är funktionellt planerad med gott om förvaring och här finner ni alla moderniteter som ni kan tänkas behöva. Till stugan finns ett uterum om ca 15 kvm, ett stort trädäck som slingrar sig runt stugan samt ett friliggande gästhus med förvaringsutrymme på baksidan.

I närområdet finns fina strövområden utmed Skåneleden, inte långt bort finns Drakamöllans naturreservat, Verkaåns dalgång från Hallamölla till Brösarps norra backar och Glimmebodagården. Svårslagna vyer över sandstäpp i ett varierat landskap. Ett paradis för dig som vill komma nära naturen - perfekt för svamp- och bärplockare med djur och natur runt knuten. Här har ni inte långt till havet i öster, ca 10 -15 minuters bilfärd till Juleboda eller Haväng. För den som inte gillar havsbad finns en 50 meters bassäng i Degeberga. En plats att släppa vardagens stress - kasta av skorna, luta er tillbaka och njut av det fridfulla livet.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/