gratis värdering

Åsedahus med ny luft/vattenvärmepump från IVT installerad 2022, dubbla badrum, uterum och garage

Lindesborg, Färgaregatan 12

Boarea
103 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
725 m²
Slutpris
2 050 000 kr

Lättskött och trivsamt Åsedahus i ett plan med källare. Huset ligger i ett familjevänligt område beläget på återvändsgata med lite trafik och dessutom med kort avstånd till Lindesborgsskolan som är en F-6 skola. Huset har haft samma ägare sedan det uppfördes 1972 och tagits omhand med varsam hand utav familjen.
Klassisk välplanerad planlösning med tre sovrum, badrum, matrum i vinkel åt köket och utgång till inglasat uterum och trädgård med syd/sydvästläge. Fullskalig källare med gillestuga med eldstad, helkaklat badrum med dusch och badkar, sovrum, tvättstuga, förråd, pannrum och åtkomst till garage.
Trädgården är en välskött skyddad oas åt syd/sydväst med formklippta buskar och träd, damm med vattenfall, växthus, vintergrön häck och många perenna växter. Stensatt skyddad uteplats med sydvästläge.
Garage med plats för en bil samt isolerat verkstadsutrymme.

I Tomelilla finns det mesta - Apotek, caféer, frisörer, klädbutiker, mataffärer, restauranger, systembolag, utomhusbad, vårdcentral mm. Från Tomelilla station går tåget både till Malmö, Lund, Köpenhamn, Ystad och Simrishamn. Skånetrafikens bussar går till bl.a. Lund och Kristianstad.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/