gratis värdering

På attraktivt läge

Centrum, Regementsgatan 47F

Boarea
66.5 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 680 kr/mån
Slutpris
1 325 000 kr

På attraktivt läge högst upp i huset på Regementsgatan i centrala Ystad, presenteras denna välplanerade lägenhet om 66.5 kvm.

Bostaden bjuder in med en öppen hall som pryds av ljusa väggar och ett ljust laminatgolv. Vid entrén finns en rejäl klädkammare för ytterkläder och direkt till vänster nås ytterligare en hall med garderober. Hallen leder oss vidare till både badrum och ett sovrum. Badrummet erbjuder duschväggar och tvättmöjligheter i form av en tvättmaskin och en torktumlare.

Sovrummet ligger strax intill badrummet och här ligger samma ljusa golv som i hallen. Tapeterna är ljusa och här finns en garderob och i söder ett fönster mot den inglasade balkongen. Sovrummet är väl tilltaget med gott om plats för både en stor säng och skrivbord om man så önskar.

Köket är väl tilltaget och öppet ut mot vardagsrummet. Här lockar tidlös inredning i vitt tillsammans med vitt kakel och utmärkta arbetsytor. Här finns en separat kyl och en frys. I anslutning till köket välkomnar ett vardagsrum med flera fönster på hörnläge ut mot innergård och gräsytor. På golvet ligger vacker parkett och det är härifrån som access åtnjuts till den ståtliga inglasade balkongen, också den i solsäkert söderläge. Här avnjuts med fördel sena middagar med nära och kära.

Varmt välkomna till denna fina lägenhet!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Mathias Blomberg
Ansvarig mäklare
/