gratis värdering

Totalrenoverad affärsfastighet!

S:t Olof, Lunkendevägen 12

Lokalyta
250 m²
Tomtarea
1 257 m²

Välkommen till denna totalrenoverade affärsfastighet! Lokalerna ställdes i ordning så sent som 2019, för att hysa en tandläkarpraktik. Slutbevis från kommun finns. Vi finner reception, tre stora behandlingsrum (kontor), ytterligare två kontors- och konferensrum, tre toaletter och kök. Därtill förrådsutrymmen. Allt i gott skick och med vattenburen värme.

Väldigt ändamålsenligt för dig som vill bedriva verksamhet! Här finns gott om parkeringsplatser, tillgänglighetskraven är uppfyllda (handikapptoalett, ramp och automatisk dörröppnare), ventilation och fiber installerat etc. Byggnaden som uppfördes år 1867 och som då fungerade som småskola, bjuder på två kakelugnar och på övre plan finns bevarade spegeldörrar.

Sankt Olof är centralt belägen på Österlen och omges av fantastiska bokskogar. I byn finns det omtyckta kaféet Byvägen 35, livsmedelsbutik, tempererat utomhusbad, förskola och skola.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/