gratis värdering

Kombinera det privata boendet med egen verksamhet i form av hotell, restaurang & bed and breakfast

Borrby, Klockaregårdsvägen 19

Lokalyta
400 m²
Tomtarea
20 013 m²

Nu kan drömmen om Österlen, en egen restaurang, hotell och ett härligt boende bli sann! Både boningshus, verksamhetsdel och trädgård är i gott skick. Föregående ägare genomförde under 2000-talet en omfattande renovering av boningshuset och skapade av den f.d. logen hotell- och restaurangdelen från grunden. Det ståtliga boningshuset mäter 170 m² och är gott skick då både tak är omlagt, fönstren utbytta mm. Boningshuset har dessutom en mycket generös oinredd vind.
Verksamhetslokalen består av en restaurangdel med fullt utrustat kök, en vinterträdgård och fyra rum/lägenheter om totalt 16 bäddar som är bekvämt inredda och utrustade för självhushåll vilket möjliggör bed and breakfast. Det finns dessutom stora utrymmen kvar för den som vill utöka verksamheten med ytterligare rum!
Boningshuset och verksamhetslokalen har vardera eget avlopp och en egen jordvärmeanläggning. På tomten finns även pool, badtunna, uteservering, stor privat trädgård, putinggreen och garage/förrådsbyggnader. Markarealen uppgår till 2 ha, varav ca 1 ha är åkermark.
Verksamheten är inarbetad och samtidigt finns stor potential för att vidareutveckla både verksamhet, boningshus och mark! Kanske skapa ytterligare 6 uthyrningsrum ovanför restaurangen eller använda utrymmet som utställnings- eller konferenslokal? På den egna marken finns plats för att bygga uthyrningsstugor, skapa uppställningsplats för husvagnar eller varför inte hålla djur för självhushåll? Boningshuset har en enorm oinredd vind, där bara fantasin sätter gränserna...

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/
Marcus Ekström
Extra kontaktperson
/